Якщо ви вважаєте, що приготувати тірамісу з печивом савоярді можуть лише досвідчені кулінари, я готовий довести вам протилежне. З правильним рецептом навіть новачок зможе створити цей вишуканий десерт.
ІНГРЕДІЄНТИ

Для малинового пюре

Для крему

КРОК 1
Перебийте занурювальним блендером 300 г малини.

КРОК 2
Процідіть малинову масу через сито, щоб позбутися дрібних кісточок.

КРОК 3
Додайте до перетертої малини 50 г цукрової пудри та перемішайте.

КРОК 4
Проваріть малинове пюре на середньому вогні протягом 2 хвилин, охолодіть його і додайте 50 мл коньяку, перемішайте.

КРОК 5
Збийте 350 мл вершків жирністю 33% на низьких обертах, поступово додаючи 80 г цукрової пудри, збільшуючи швидкість збивання. Продовжуйте збивати близько 2,5-3 хвилин.

КРОК 6
Додавайте до вершків 500 г маскарпоне невеликими порціями, збиваючи крем на середніх обертах, поки не утвориться густа та пишна кремова маса.

КРОК 7
Збираємо тірамісу. Змочіть 200 г печива савоярді в малиновому пюре з боку, присипаного цукром. Викладіть частину печива на дно форми так, щоб змочена малиновим пюре сторона була зверху.

КРОК 8
Зверху викладіть крем і розрівняйте його силіконовою лопаткою. Потім викладіть шар з 300 г свіжої малини.

КРОК 9
Викладіть новий шар савоярді, змоченого в малиновому пюре, зверху шар крему та акуратно розрівняйте його лопаткою.

КРОК 10
Полийте тірамісу залишками малинового пюре столовою ложкою та поставте десерт у холодильник на 3-6 годин, а краще на ніч, щоб він стабілізувався. Насолоджуйтесь!

Попередня публікаціяАстрологічний прогноз для усіх знаків зодіаку на неділю
Наступна публікаціяЛітній секрет: Чому варто взяти крохмаль на пляж