Цей тиждень буде дуже складним і небезпечним, тому краще уникати авіаперельотів, екстремальних видів спорту, ризикованих ситуацій і великих скупчень людей. Нові можливості слід приймати з обережністю, оскільки їхня ціна може бути занадто високою і навіть призвести до саморуйнування.

ОВЕН

Якщо ви плануєте змінити місце роботи або обговорити з керівництвом поліпшення умов праці, краще відкласти ці плани на інший час. Зірки радять стримати амбіції та зберігати дистанцію у взаєминах з начальством. Підприємцям варто шукати інвесторів або партнерів для підвищення обертів компанії, але для цього, можливо, доведеться взяти кредит. Відновлюються зв’язки з колегами з інших міст чи країн.

ТЕЛЕЦЬ

Фінансова ситуація неоднозначна – гроші приходять легко, але зберегти їх важко. Уникайте міської суєти, візьміть відпустку або кілька вихідних днів (15 – 16 липня). У спокійному місці ви зможете ефективно виконувати поставлені завдання. Велика кількість людей і зовнішня метушня можуть негативно вплинути на ваше фізичне та психічне здоров’я.

БЛИЗНЯТА

Родичі можуть відіграти важливу роль у ваших особистих і професійних справах. У них зараз сприятливий період, і вони готові допомогти вам. Стосунки з коханими відновлюються після недавніх непорозумінь. Підприємцям доведеться витратити час на вирішення проблем з документами.

РАК

Подружнє життя може бути далеке від ідеального, можливі труднощі у взаєминах із дітьми та батьками через фінансові питання та нерухомість. Грошові проблеми можуть призвести до розлучень. Стан здоров’я може погіршитися у людей з ендокринними захворюваннями. Дійте повільно і зберігайте спокій.

ЛЕВ

Цей тиждень буде напруженим, але дуже продуктивним. Ви зможете вирішити проблеми минулого і визначитися з планами на майбутнє. У професійній сфері очікуються приємні зміни, багато чого залежатиме від колег і бізнес-партнерів. У вас є чудова можливість проявити свої лідерські якості, надихнути оточуючих і організувати роботу. Однак труднощі можуть виникнути у тих, хто прагне розвивати власний бізнес або зайняти керівну посаду.

ДІВА

Це час для активних дій і подолання перешкод. Начальство сприятливо ставиться до вас, що відкриває можливості для службовців, а перспективні проекти бізнесменів отримають підтримку. Ви зможете покращити умови праці, можливо, перейшовши на нове місце роботи. Підприємцям і керівникам слід навести лад у своєму колективі, щоб стабілізувати ситуацію. Ви можете отримати фінансову допомогу від батьків, партнера по шлюбу або близьких людей.

ТЕРЕЗИ

Цей тиждень краще провести в спокої та усамітненні, уникаючи прив’язок і далекоглядних планів. Взаємини в сім’ях будуть теплими та гармонійними. Гроші надходитимуть регулярно, і, крім основних заробітків, можна розраховувати на підтримку партнерів і прибуток від вдалих операцій з нерухомістю. Більшість витрат припаде на вихідні. Підприємці можуть зіткнутися з проблемами виплати боргів.

СКОРПІОН

Ваше здоров’я буде міцним, але слід бути обережними при активному відпочинку. Захищайте шкіру від укусів комах і будьте обережні на воді. Можуть загостритися ситуації недавнього минулого, які продовжаться в серпні. Попросіть допомоги у впливових людей, щоб успішно вирішити складні питання, скориставшись сприятливим шансом.

СТРІЛЕЦЬ

Ваше особисте життя залишатиметься стабільним: серйозних потрясінь не передбачається. Дехто може зав’язати легкий роман, а хтось відчує сильні почуття, які можуть перерости в яскраву історію кохання. Ви зможете впорядкувати будинок або дачу, і всі члени вашої родини активно братимуть участь у цих клопітких заходах. Сім’я буде згуртованою, і ви відчуєте підтримку близьких у всіх справах.

КОЗОРІГ

У професійній сфері виникнуть різні перешкоди та проблеми, що потребують невідкладних і складних рішень. Дійте методично і без поспіху. Терпіння і наполегливість принесуть свої плоди. В особистому житті ситуація стабільніша, ніж на роботі, але у подружніх пар можуть виникнути суперечки щодо облаштування житла або господарських справ. Діти радуватимуть своїми успіхами, що допоможе примирити конфліктуючих подружжя.

ВОДОЛІЙ

Хоча ви винахідливі у питаннях заробітку, будьте обережні з фінансовими ризиками. У бізнесі зараз період невизначеності та рутинних справ. Можливі розбіжності з батьками або старшими членами сім’ї. Пари, що розлучаються, також можуть зіткнутися з конфліктами через спільну власність, особливо нерухомість, але зможуть швидко їх вирішити. Не забудьте відвідати батьків і взяти з собою дітей, їм буде корисно поспілкуватися зі старшим поколінням.

РИБИ

Може виникнути бажання все кинути на півдорозі, але це тимчасові труднощі, які скоро закінчаться. Проявіть терпіння і мудрість, і ви будете винагороджені новими пропозиціями з солідним прибутком. Якщо в цей період вдасться досягти домовленостей з колегами та партнерами, намагайтеся закріпити усні домовленості підписанням відповідних документів. Для творчих людей це чудовий час для зміни роботи або започаткування нових проєктів.

Попередня публікаціяГрафіки відключення електроенергії на Вінниччині 15 липня
Наступна публікаціяКабачки, які смакують як ананаси: Простий рецепт консервації