Ці сирні булочки — справжня знахідка! Якщо ви шукаєте пухку, солону і теплу випічку, спробуйте цей рецепт. Сирні булочки готуються з використанням розпушувача замість дріжджів, що дозволяє уникнути тривалого підйому тіста. Вам потрібно лише змішати інгредієнти в одній мисці, сформувати булочки та відразу відправити їх у духовку. Через двадцять хвилин ви отримаєте смачну нагороду у вигляді пишних, підрум’янених та ароматних булочок, які ідеально підійдуть для сніданку або перекусу.

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 220 г пшеничного борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 50 г холодного вершкового масла
  • 120 г твердого сиру
  • 100 мл молока
  • ½ ч. л. паприки
  • ½ ч. л. солі
  • 15-20 г натертого сиру (щоб прикрасити булочки)
  • 2 ст. л. молока для змащування булочок

КРОК 1

Розігрійте духовку до 180 градусів. У великій сухій мисці змішайте 220 г борошна та 1 ч. л. розпушувача. Натерти 50 г холодного масла на крупній тертці і перемішайте його з борошном руками.

КРОК 2

Додайте 120 г тертого сиру, 100 мл молока, ½ ч. л. солі та ½ ч. л. паприки. Замісіть однорідне тісто.

КРОК 3

Розділіть тісто на 5 рівних частин. Кожну частину розкачайте у кружечок діаметром 8 см та товщиною приблизно 2 см.

Викладіть булочки на деко, застелене пергаментом. Змастіть їх невеликою кількістю молока за допомогою кулінарного пензлика та посипте тертим сиром. Випікайте при 180 градусах протягом 20 хвилин.

Попередня публікаціяЯк діятимуть графіки відключень світла на Вінниччині 3 липня
Наступна публікаціяЯк збільшити губи без ін’єкцій: 7 ефективних лайфхаків