Приготуйте вишневий пудинг, що стане окрасою вашого столу. В ньому мало тіста та багато начинки, тому він вийде легким та ароматним.

Для ніжного пудингу вам знадобляться вишня, борошно, вершки, молоко, яйця та цукрова пудра.

Інгредієнти:

  • вишня – 400 г
  • борошно – 100 г
  • молоко – 120 мл
  • цукрова пудра – 2 ст. ложка
  • яйця курячі – 3 шт.
  • ванільний цукор
  • вершки – 50 мл
  • вершкове масло

Збийте міксером яйця з однією столовою ложкою цукрової пудри на пишну масу. Додайте ванільний цукор і, продовжуючи збивати, повільно влийте вершки та молоко. Введіть в масу невеликими порціями борошно і збийте, щоб не залишилося грудочок.
Форму змастіть вершковим маслом. Викладіть вишні, присипте однією столовою ложкою цукрової пудри та залийте тістом.

Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 20 хвилин до золотистої скориночки. Дайте пудингу трохи охолонути та акуратно витягніть із форми. Смачного!

Попередня публікаціяГороскоп для знаків зодіаку на п’ятницю
Наступна публікаціяЯк заснути в спеку: корисні поради