Це ще один легкий і смачний салат, в якому головними інгредієнтами є овочі гриль і гливи, смажені на грилі. Особливим секретом цього салату є пряне варення, яке використовується як соус для фіолетової капусти. Обов’язково спробуйте – це просто дивовижно.

Інгредієнти:

  • 150 г фіолетової капусти
  • 1 ст. л. варення (мармелад лимон-імбир)
  • 1 червона цибуля
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 середній томат
  • 200 г курячого філе
  • 100 г червоного солодкого перцю
  • 150 г глив
  • Перець чилі пластівцями до смаку
  • Оливкова олія (для смаження)
  • Сіль до смаку
  • Зелень для подачі

Покроковий рецепт:

Крок 1: Нашаткуйте 150 г фіолетової капусти, зімніть руками, щоб вона пустила сік, і перемішайте з 1 ст. л. варення (ми використали мармелад лимон-імбир).

Крок 2: Червону цибулю поріжте великими шматочками і скріпіть їх зубочистками, щоб вони не розпалися під час приготування.

Крок 3: Поріжте великими шматками 100 г червоного солодкого перцю, 150 г глив та томат. Перекладіть все в миску, додайте червону цибулю і влийте 2 ст. л. соєвого соусу. Залиште маринуватися на 10 хвилин.

Крок 4: Обсмажте мариновані овочі на пательні-гриль з невеликою кількістю оливкової олії. Потім обсмажте курячу грудку на грилі до золотистої скоринки і поріжте її на шматки.

Крок 5: Викладіть на тарілки капусту, потім овочі гриль і шматочки курки, посипте гострим перцем чилі, прикрасьте зеленню (ідеально підійде м’ята). Доведіть смак сіллю.

Насолоджуйтеся смачним та корисним салатом!

Попередня публікаціяЗірковий прогноз для знаків зодіаку на 24 червня
Наступна публікаціяПрогноз на тиждень: дізнайтеся, що очікує вас у коханні, роботі та фінансах?