Цей простий рулет з кабачками стане відмінною закускою або навіть повноцінною вечерею. Завдяки використанню кисломолочного сиру та овочів, страва не тільки багата на вуглеводи та клітковину, але й містить багато білка. Спершу приготуємо ніжне тісто на основі молодих соковитих кабачків, а потім ще більш ніжну начинку з кисломолочного сиру, сметани та зелені. Рулет подається охолодженим і буде доречним як у будні, так і на свята.

ІНГРЕДІЄНТИ

Для рулету

Для начинки

Крок 1:
Помийте, висушіть і натріть на дрібну тертку 450 г кабачків. Викладіть натерті кабачки в сито або марлю, видаліть зайвий сік, потім перемістіть їх до великої миски.

Крок 2:
До кабачків додайте 3 яйця, ½ ч. л. солі, 3 ст. л. пшеничного борошна, 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю та перемішайте вінчиком до однорідності.

Крок 3:
Деко застеліть пергаментом і змастіть його 20 г вершкового масла. Викладіть кабачкове тісто, розрівняйте шар тіста силіконовою лопаткою та випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин. Готовий корж охолодіть до кімнатної температури.

Крок 4:
Поки корж охолоджується, підготуйте начинку. У блендері змішайте 350 г кисломолочного сиру та 50 г сметани до однорідності. Додайте 4 гілочки дрібно нарізаного кропу, 3 зубчики часнику, натерті на дрібну тертку, посоліть до смаку та перемішайте.

Крок 5:
Нанесіть сирну начинку на спечений і охолоджений корж за допомогою силіконової лопатки.

Крок 6:
Обережно закрутіть рулет, загорніть його в харчову плівку та поставте в холодильник на 1-2 години для стабілізації. Подавайте охолодженим.

Попередня публікаціяЩо підготували зірки для знаків зодіаку у четвер
Наступна публікаціяНа Вінниччині є влучання в об’єкт критичної інфраструктури