Home Новини Свинячі реберця запечені з соусом ідеальна страва на п’ятницю

Свинячі реберця запечені з соусом ідеальна страва на п’ятницю

0
Свинячі реберця запечені з соусом ідеальна страва на п’ятницю
Свинячі реберця запечені з медом

Свинячі реберця запечені з медом та соєвим соусом страва, яка безперечно порадує соковитим смаком та прикрасить ваш стіл. А готується страва просто із мінімальними зусиллями господині.

Свинячі реберця запечені з медом
Свинячі реберця запечені з медом
Інгредієнти:
  • Свинячі ребра – 500 г
  • Мед – 50 г
  • Соєвий соус – 50 г
  • Апельсин – 1 шт.
  • Лимон – 1 шт.
  • Сіль і перець – до свого смаку
Приготування:
  • Для початку підготуємо соус. Розріжемо апельсин, вичавимо 50 г соку і на тертці натремо цедру з однієї половинки фрукта. З лимона вичавимо 50 г соку.
  • У маленькій каструлі об’єднаємо всі інгредієнти для соусу: мед, соєвий соус, цедру, апельсиновий та лимонний сік, сіль і перець.
  • Ретельно перемішаємо отриманий напівфабрикат медово-соєвого соусу на слабкому вогні, доводимо до кипіння і готуємо ще 10 хвилин. Знімаємо з вогню і залишаємо охолоджуватися.
  • Перед тим як готувати, ретельно вимийте свинячі ребра і розріжте їх на середні шматки. Покладіть їх у форму для запікання або у зручну посудину для гриля.
  • Залийте свинячі ребра охолодженим соусом, використовуючи його як маринад. Залиште посудину в холодному місці на кілька годин.
  • Розігрійте духову шафу до 200 градусів, помістіть туди майбутню страву. Ребра будуть готові за 20 хвилин.

Цей рецепт також підходить для приготування ребер на мангалі або грилі. Смачного!