На засіданні Координаційної ради конкурсу “Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської територіальної громади”, оприлюднили результати голосування за цьогорічні проєкти. Після узагальнення голосів було визначено 28 переможних проєктів конкурсу. Зокрема, 13 великих та 10 малих проєктів будуть реалізовані на території міста Вінниці, а ще 3 великих та 2 малих проєкти – на територіях старостинських округів Вінницької міської територіальної громади, повідомляють в міськраді Вінниці.

Під час засідання було виділено 5 проєктів, які спираються на принципи інклюзії та безбар’єрності, безпеки, військово-патріотичного виховання та надання першої домедичної допомоги. З огляду на воєнний стан, ці проєкти матимуть пріоритет у реалізації у 2024 році, усі інші переможені проєкти будуть втілені після завершення воєнного стану.
Отже, ось перелік перших п’яти проєктів, які будуть втілені в першу чергу:
  • Проєкт “Єпростір” – сучасний та безбар’єрний простір для всіх аспектів життя.
  • Стрілецькі змагання “Патріот”.
  • Облаштування кабінету безпеки в мікрорайоні Кумбари.
  • Проєкт “Клас безпеки”.
  • Центр військово-патріотичного виховання для дітей та дорослих “Звитяга”.

Детальну інформацію про всі переможені проєкти конкурсу можна знайти на офіційному веб-порталі Вінницької міської ради у розділі “Бюджет громадських ініціатив Вінницької міської територіальної громади” за наступним посиланням: посилання.

Попередня публікаціяУ Вінниці додали тролейбусів на маршрут №17
Наступна публікаціяЩо цікавого сталось в Україні та в світі сьогодні