Безкоштовну юридичну допомогу вінничанам, військовим та ВПО надають в Офісі ГО «Ми – Вінничани». Відео

У Вінниці запрацював вже третій Офіс ГО «Ми-Вінничани». Фахівці офісу надають безкоштовні юридичні послуги військовослужбовцям їх родинам, переселенцям, а також цивільним вінничанам.

«Щодня до нас звертаються 15-20 людей. В місяць може ця статистика до 500 людей підвищуватись. Питання бувають різні, це і переведення з однієї військової частини до іншої військової частини, отримання грошової допомоги. Також, якщо, наприклад, отримав поранення де отримав поранення, які отримав травми», – каже помічник адвоката Ганна Луцишина.

За словами Ганни Луцишиної, часто звертаються військові і переселенці. Тож, фахівці Офісу допомагають військовим розв’язувати питання з втраченими документами.

Родини зниклих безвісти бійців можуть звертатись до юристів аби ті допомогли з адвокатським запитом. Також до Офісу можуть звернутись переселенці для отримання консультацій та отримання допомоги у вирішенні їх юридичних питань.

Офіс працює з 10:00 до 17:00, за адресою Хмельницьке шосе 10.

Попередня публікаціяУ Вінниці піде з молотка за майже 22 мільйони Картографічна фабрика на Вишенці
Наступна публікаціяУ Вінниці визначились переможці конкурсу для журналістів «Інформаційний фронт України: Вінниччина». Фото