
Неймовірні страви та цікаві подорожі підготували на каналі “Експедиція Наші Бесаги”. Цікаві та різноманітні аутентичні рецепти української кухні зібрані стараннями мандрівників Дмитра Дячука та Інни Шепетюк.
В черговому відео команди, в рамках проєкту “Експедиція Наші Бесаги”, вони пропонують рецепт галушок з качкою.
«Це дуже смачні галушки з качкою, які ми зафіксували торішньої осені (листопад 2021), коли знімали 12 страв в Опішні, що на Полтавщині. Тут буде рецепт тіста для фантастичних галушок і весь процес приготування», – розповідають мандрівники.
ГАЛУШКИ З КАЧКОЮ
Юшка для галушок
- качка -1,5 -2 кг.
- цибуля
- морква
- часник
- сіль
- перець
ТІСТО НА ПУХКІ ГАЛУШКИ
Тісто на галушки замішують на сироватці (чи кислому молоці), до сироватки додають борошно. Треба замісити мокре тісто. Закидати в юшку треба невеликими порціями.
- 0,5 л. сироватки (або кисле молоко чи кефір)
- 1 яйце
- 1 ч. л. сода
- 1 ч. л. солі
Щоб побачити, як готується аутентична страва та відчути справжній Опишнянський колорит дивіться відео: