У Вінниці двоє неповнолітніх розбили холодильник та викрали з нього алкогольну продукцію

У Вінниці двоє неповнолітніх розбили холодильник та викрали з нього алкогольну продукцію. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 

Двох неповнолітніх, які, ймовірно, причетні до крадіжки алкогольних напоїв, затримали патрульні в одному з парків міста. В поліцію сьогодні, близько 6-ї години, зателефонував водій вантажівки, який повідомив, що став свідком хуліганських дій. З його слів, двоє молодих хлопців розбили холодильник біля кіоску на східному автовокзалі міста, дістали звідти чималу кількість пляшок з алкоголем та втекли у напрямку парку.

Прибувши на місце події, патрульні поспілкувались із заявником та з’ясували зовнішні прикмети правопорушників. Схожих за описом хлопців інспектори затримали в парку неподалік автовокзалу. Правопорушниками виявились двоє 17-річних вінничан, один з яких спочатку навіть намагався втекти. Біля хлопців патрульні виявили 20 пляшок пива різних виробників.

На місце події для з’ясування всіх обставин справи прибула слідчо-оперативна група.

Попередня публікаціяУ Вінниці на автовокзалі двоє неповнолітніх розбили холодильник та викрали з нього алкогольну продукцію
Наступна публікаціяУ Вінниці відповіли на петицію щодо припинення дискримінації нещеплених дітей у навчальних закладах