Пів десятка адмінматеріалів склали патрульні на нетверезого водія, який намагався від них втекти. Фото

У Вінниці пів десятка адмінматеріалів склали патрульні на нетверезого водія, який намагався від них втекти. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. Під час патрулювання вулиці Пирогова небайдужі вінничани повідомили поліцейським про автомобіль Toyota Camry, водій якого може знаходитись в стані алкогольного сп’яніння. Трапилось це сьогодні вночі, близько 3-ї години.

Протягом нетривалого часу інспектори виявили транспортний засіб на цій же вулиці. Автівка рухалась на великій швидкості та ще й без увімкненого ближнього світла фар. Водієві подали сигнал про зупинку, однак на проблискові маячки та сирену він не реагував.

Чоловік за кермом Toyota Camry почав збільшувати швидкість та порушувати правила дорожнього руху, створюючи аварійну ситуацію на дорозі. Охоронці порядку заблокували автомобіль шляхом переслідування на вулиці Юзвинській. Його водія затримали.

Інспектори помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тому доставили до наркодиспансеру для перевірки на алкотестері. Результат виявився позитивним – 1,75 проміле, що майже в 9 разів перевищує допустиму норму.

На 33-річного чоловіка інспектори склали 5 адміністративних матеріалів: за керування автомобілем напідпитку, незупинку на вимогу поліцейських, проїзд на забороняючий сигнал світлофора, рух по зустрічній смузі і без увімкненого ближнього світла фар в темну пору доби.

Попередня публікаціяНове авто та манекени отримали лікарі Центру екстреної допомоги
Наступна публікаціяДиректор вінницького медколеджу погорів на хабарі. Фото