Слідчі оголосили про підозру та обрали міру запобіжного заходу викрадачу автомобіля вінничанина. Фото

У Вінниці слідчі оголосили про підозру та обрали міру запобіжного заходу викрадачу автомобіля вінничанина. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 

60 діб арешту без права внесення застави – визначив суд 44-річному громадянин Азербайджану, який 4 січня викрадення автомобіля Chevrolet у Вінницькому районі. На час проведення досудового розслідування підозрюваний перебуватиме під вартою. 

Затримали зловмисника 5 січня оперативники Вінницького районного відділення поліції спільно з працівниками управління карного розшуку обласного главку поліції. Легковик 63-річного вінничанина  викрали 4 січня близько 13.30 години в селі Слобода-Дашковецька  Вінницького району.

Викрадений автомобіль поліцейські знайшли на стоянці в селі Якушинці  біля одного з місцевих кафе.  44-річний громадянин Азербайджану,  який підозрюється у вчинені цього злочину, на час досудового розслідування перебуватиме ізоляторі тимчасового тримання. Слідчим відділенням поліції розслідується  кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі.

Попередня публікаціяХудожня виставка почала роботу у Вінниці. Фоторепортаж
Наступна публікаціяНове авто та манекени отримали лікарі Центру екстреної допомоги